George Nedelcu

Fondator Speakers Club 

Data:  19.10.2020 
Ora: 18:00 - 22:00

Locaţie: Hotel Kronwell Brașov 
(Bvd. Gării, Nr. 7A)
Caştigă încredere în tine şi capătă putere de convingere
Training interactiv de 
Public Speaking
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Speakers Club Brașov este locul în care te regăsești pe tine prin intermediul vorbitului în public dar și comunitatea cea mai mare de speakeri din acest frumos oraș. 

În cadrul evenimentelor noastre regulate vei putea asculta și cunoaște oameni din diferite domenii care au ales să folosească abilitatea de a vorbi în public pentru a se dezvolta și a evolua pe orice plan. 
Invitat special: Liliana Codleanu
Deși ca profesie Liliana este sociolog, psiholog, psihoterapeut, trainer și coach, îi place să unească toate acestea în doar câteva cuvinte: antrenor de dezvoltare personală care însoțește oamenii în procesul descoperirii de sine și al potențialului interior pentru succes.
Lilianei îi place să călătorească, să cunoască oamenii în comunitățile și mediul lor, să învețe lucruri noi și să asculte învățăturile maeștrilor spirituali despre tainele vieții și ale universului.
La această ediție cu tematică de Crăciun, Liliana ne va împărtăși printr-o povestire minunată câteva lucruri despre iubire, recunoștință și dăruire.
De ce să participi la acest eveniment? Din cel puțin 5 motive: 
Vei descoperi cum te poți dezvolta cu ajutorul vorbitului în public
Vei învăța lucruri noi despre controlul și gestionarea emoțiilor 
Vei cunoaște o mulțime de oameni cu care vei putea socializa și vei putea schimba idei în pauza dedicată networking-ului
Vei obține tehnici practice de a vorbi în public 
Vei dobândi noi cunoștințe pe diverse domenii datorită temelor alese cu atenție de către speakerii evenimentului
Momentul WOW...
Te asteptăm în sală!
Este acest eveniment pentru tine? 
Fie că ești antreprenor, angajat, liber profesionist, coach, trainer, elev sau student, acest eveniment este pentru tine din două motive:
abilitatea de a vorbi în public te ajută să te dezvolți indiferent de „rolul” pe care îl ai
informațiile oferite la acest eveniment sunt construite astfel încât să fie ușor de înțeles pentru oricine
Investiţia ta este de doar

35 lei
*se plăteste cash la eveniment
  • Training interactiv de 4 ore
  • Coffee Break
  • Exerciţiu de prezentare
  • Networking
George Nedelcu
George Nedelcu

Cine este Trainerul Grupei? - George Nedelcu

George Nedelcu este un antreprenor de succes, proprietar Speakers Club Romania si proprietar LGL Consulting o companie de Training si Coaching unde antreneaza managerii si antreprenorii sa-si conduca cu succes echipele, respectiv afacerile.

După o experienţă de peste 20 ani în vânzări şi peste 14 ani în leadership, la propunerea lui Paul Ardeleanu – expert în public speaking şi antrenorul celui mai bun speaker profesionist din România, Lorand Soares Szasz - George iniţiază un proiect de autodezvoltare şi leadership'' 7 Obiceiuri ale unui leader remarcabil'' acesta fiind unul din obiectivele sale măreţe: să dea mai departe ceea ce a primit, să îi ajute pe alţii să se dezvolte, să se descopere şi să devina mai buni pe domeniile lor.

În urma acestei frumoase experienţe, George a avut ocazia să interacţioneze cu peste 3000 de persoane care au participat la cursurile sale, majoritatea fiind antreprenori, manageri sau liberi profesionisti.  

În tot ceea ce face se lasă ghidat de motto-ul personal, reprezentativ pentru alegerile sale:

"Eşti întotdeauna liber să alegi ceea ce faci cu viaţa ta. Pentru a face schimbări în viitor, ai nevoie să faci noi alegeri astăzi."

In cei aproape 5 ani de cand este trainer Speakers Club a reusit sa sprijine in dezvoltarea abilitatilor de public speaking 6 grupe de ''învățăcei'' sa-i inspire si sa-i ajute in dezvoltarea lor.

Fiecare persoană are o voce rezonantă cu un mesaj pe care doreşte să îl împărtăşească. Dar de cele mai multe ori ne oprim aceasta voce pentru că suntem încurajaţi să o domolim. Toată lumea ne spune : „Stai la locul tău şi păstrează liniştea!”.  

Prin acest TRAINING vrem să descoperi de ce vocea ta este importantă şi cum poţi să o manifeşti cu mai multă putere astfel încât rezultatele tale (vânzări, impact, satisfacţie…) să te uimească şi pe tine.

Coordonate eveniment:
Data: 19.10.2020
Locaţia: Hotel Kronwell Brașov, Bvd. Garii Nr. 7A
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Pentru detalii şi întrebări...
suna-l pe Dan, îţi va răspunde cu plăcere :)
Dan Rotaru
Marketing & PR
Telefon: 0743 898 005
E-mail: contact@lglconsulting.eu
          
Copyright @ 2018 Speakers Club - All Rights Reserved